RÁCZ PÉTER

Az ÉV Webshopja Verseny

Alább megtekintheted a teljes videót, illetve meg is hallgathatod szakértőnket.

Csomagküldés, csomagszállítás, fulfillment, webshoplogisztika

A Complexpress Logisztika Kft. – ahogyan azt neve is jelzi – Partnerei számára komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújt igény szerint expressz határidőkkel is. Mindez a világ összes országába történő csomagszállítási, futárpostai, és csomagküldési tevékenységet, valamint az azokhoz kapcsolódó értéknövelő logisztikai szolgáltatásokat foglal magába.

Így nemcsak a klasszikus futárszolgálatoktól megszokott szolgáltatásokon (csomagszállítás, kézbesítés, utánvétkezelés, stb.) mutat túl tevékenységünk, hanem a dropshipping vagy fulfillment terén kínáltaknál is többet nyújtunk. Így pl. csak csomagolással, csomagolóanyag forgalmazással, etikettezéssel (a címke legyártásával, termék címkézéssel), komissiózással (szállítmány-összeállítással) és a szakmában egyedülálló szolgáltatásokkal és garanciákkal is szolgáljuk Partnereink kényelmét és nyugalmát. Annak érdekében, hogy Megbízóink igényeit teljes mértékben kiszolgáljuk, folyamatos innovációra, új szolgáltatások nyújtására törekszünk.

Ilyen pl. a munkaidőn kívüli csomagküldés, alternatív csomagátvételi lehetőség az ország több mint 3000 pontján (Pick Pack Pontok és postahivatalok, valamint csomagautomaták). Ez azoknak a címzetteknek biztosít teljes döntési szabadságot, akik napközben a lakcímükön nem érhetők el, a munkahelyükre viszont nem akarják kérni a küldeményt.

Így saját időbeosztásuk szerint, munkaidő előtt vagy után is át tudják venni csomagjaikat. Természetesen negyon fontos a Feladónak is, mert így komoly mértékben csökken a sikertelen kézbesítések, ezzel együtt a visszáru mennyisége, tehát a fölösleges csomagküldésre fordított összeg!

Nemcsak időgarantált és értékgarantált csomagszállítást biztosítunk, hanem a készpénzbeszedéssel küldött csomagokra utánvétgaranciát is nyújtunk

Mit kínálunk még a sokoldalú szolgáltatási palettán kívül Megrendelőinknek? Összefoglalva: rugalmasságot, gyors és udvarias, nem iparszerű kiszolgálást, az Ön igényeihez való alkalmazkodást, felelős hozzáállást és azt, hogy az Ön szemével figyeljük a kiszállításokat!

A Complexpress Logisztika Kft. bevált üzletpolitikájának egyik legfontosabb eleme, hogy minden Partnerünk esetében először a logisztikai feladatot, a Megrendelő szolgáltatási igényeit igyekszünk felmérni személyes egyeztető tárgyalások során. Ez mindkét fél részére nagy jelentőséggel bír, hiszen a Megrendelő akkor lesz elégedett, ha saját üzleti partnereit megfelelő minőségben szolgálták ki. De fontos azért is, hogy mindig egyedi kalkuláció alapján, az elvégzendő logisztikai megoldások díjaiból ésszerűségi alapon tudjunk versenyképes díjakat kínálni.
Mivel tapasztalataink azt mutatják, hogy egy hosszútávon is jól működő, kellemes munkakapcsolat egyik legfontosabb eleme a rugalmasság és a folyamatos kommunikáció, ügyfélszolgálatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy Ügyfeleink a lehető leggyorsabban kapjanak megnyugtató választ kérdéseikre, és érezzék, hogy mi valóban csomagban szállítjuk a megoldást!

 • Beszállítás (a világ bármely országából)
 • Betárolás
 • Raktározás
 • Készletnyilvántartás
 • Komissiózás (küldemény összeállítás)
 • Címkézés
 • Csomagolás
 • Csomagolóanyag ellátás
 • Kitárolás
 • Közúti és légi szállítás
 • Fulfillment
 • Dropshipping
 • Csomagszállítás (utánvéttel is)
 • Kézbesítés (munkaidőn kívül is)
 • Visszáru menedzsment
 • Egyedülálló minőségi garanciák
Csomagküldés belföldön és külföldön

A Complexpress Logisztika Kft. legfontosabb célja az, hogy szolgáltatásainak mennyiségével és minőségével kiemelkedjen a futárszolgálatok közül, más csomagszállítóknál sokoldalúbb legyen és több szolgáltatást nyújtson a csomagküldéssel működő vállalkozások részére belföldön és szerte a világban. A fulfillment, 3PL szolgáltatás felhasználói kivétel nélkül állítják, hogy ezt sikerrel valósítottuk meg. Közülük is sokan kérdezték, hogy miként jutottunk el idáig. A csomagküldők, ezen belül pedig az e-kereskedelem vagy online kereskedelem területén működő cégek, webáruházak igényeinek szem előtt tartásával mindig törekedtünk a folyamatos termékfejlesztésre. Ma már kijelenthetjük, hogy a futárszolgálatok és a webshoplogisztika piacán – nagy nemzetközi csomagszállítókat is figyelembe véve – valóban egyedülálló szolgáltatásokat és garanciákat nyújtunk, hiszen teljes körű csomaglogisztikát (fulfillment, 3PL) a világ több, mint 250 országába való nemzetközi csomagszállítással hazánkban más szolgáltató nem kínál.

De ezen túlmenően is igyekszünk minden új lehetőséget a kombinált futárszolgálat mellé felvenni és integrálni szolgáltatási palettánkba. Így pl. a hagyományos csomagszállítás mellett munkaidőn kívüli csomagátvételre 2 teljes országot lefedő alternatív megoldást kínálunk Magyarországon mintegy 4.000 csomagátvételi ponttal. Csomagolássalcsomagolóanyaggal, díjmentes csomaglogisztikai átvilágítással, optimalizálási tanácsadással és innovatív megoldási javaslatokkal is segítjük Partnereink munkáját. A belföldi csomagküldés területén már megszokott szolgáltatások nyújtása mellett kerestük azokat a lehetőségeket, amelyekkel segíthetjük Feladóink munkáját. Ennek is köszönhető, hogy csomagszállítási tevékenységünk mára túlnőtt nemcsak Magyarország, hanem az EU határain is, olyan nemzetközi futárszolgálattá fejlődtünk, amely azzal büszkélkedhet, hogy a világ több, mint 250 országába szállít csomagokat, sőt azzal is, hogy a külföldi csomagszállításban is egyedülálló szolgáltatásokat is nyújt. Így pl. több olyan országba is eljuttatjuk utánvétes küldeményeit, ahová globális multinacionális cégek nem. A piacon egyedülálló utánvétgarancia szolgáltatásunk természetesen a nemzetközi csomagszállítás esetében is érvényes. Rendszeres feladások esetén költségkímélő, optimális megoldást kínálunk a termékek külföldi raktározására, komissiózására és csomagolására.

 1. Csomagküldés, teljes belföldi futárszolgálat
 2. Utánvétkezelés magas összeghatárral – utánvétgarancia bármilyen összegre
 3. Nemzetközi csomagszállítás a világ több mint 250 országába
 4. Élő ügyfélszolgálati érdekképviselet – Önt, vállalkozását és vásárlóit képviseljük!
 5. Nemzetközi csomagküldés több országba utánvéttel is
 6. Árgarancia – üzemanyagfelárat NEM alkalmazunk!
 7. Komplexitás a kényelemért: a csomagszállításhoz kapcsolódó egyéb szolgáltatások (pl. csomagolás, komissiózás, címkézés, visszáru-menedzsment stb.)
 8. Kiemelkedően udvarias és gyors kommunikáció Partnereinkkel és azok címzettjeivel
 9. Minőségi garancia a csomagszállításban
 10. Csomagolóanyaggal való ellátás
 11. Csomagküldés munkaidőn kívül (az ország 3.000 pontján)
 12. Optimalizálás, webshoplogisztikai konzultáció

Előnyeink a csomagküldés, futárszolgálat és csomagszállítás területén

Complexpress Logisztika Kft. vezetősége már az induláskor kiemelten fontosnak tartotta, hogy ne „csak” több szolgáltatást nyújtson Partnereinek, mint más futárszolgálatok és csomagszállítók, hanem minden szolgáltatása a minőséget jelentse bárki számára, aki egy kicsit is ismeri a csomagküldés piacát. Igen, valóban szeretnénk, ha a csomagküldők sok tekintetben megkülönböztetnének bennünket más futárszolgálatoktól. Az, hogy teljes belföldi csomagszállítást, kézbesítést nyújtunk, utánvétkezelést végzünk, 1 munkanapos határidővel, időgarantáltan végezzük a kiszállításokat, önmagában kevés lenne ahhoz, hogy versenytársaink közül kiemeljen. Ehhez talán az sem lenne elegendő, ha a nemzetközi csomagküldés széles skáláját említjük meg. Akkor mi lehet az, ami mégis elég ahhoz, hogy megkülönböztessen? Csak a szolgáltatások mennyisége és minősége. Így, egyszerre mindkettő. Az a gondosság, ahogy csomagját kezeljük, az a törődés, amellyel végigkísérjük a küldeményeket útjukon, az a segítőkész ügyfélszolgálat, amely szó szerint Önt és vállalkozását képviseli. Szeretne küldeményeiről élőszóban is hírt kapni? Különleges megoldásra van szüksége? Ha valóban fontos Önnek az “élő” kommunikáció, a Complexpress ügyfélszolgálatára van szüksége!

Nincs idejük a csomagolásra? Gondot jelent cégének a címkézés? Nem talált futárszolgálatot utánvétes nemzetközi csomagjai szállítására? Olyan termékekkel (pl. kerékpárral) kereskednek, amelyeket nem szállítanak a csomagszállítók? Ezek szerint még nem találkozott velünk!

Nemzetközi csomagszállítás a világ összes országába

A nemzetközi csomagszállításban elért dinamikus fejlődésünk világ több mint 250 országában lehetővé teszi a magánszemélyek és üzleti ügyfelek testre szabott igényeinek kiszolgálását. Csomaglogisztikai szolgáltatási palettánk sokszínűsége felgyorsult világunkban a gyorsaságnak és a legkülönbözőbb szolgáltatási elvárásoknak is kifogástalanul eleget tesz.

Amennyiben nemzetközi csomagszállításra van szüksége bármely országába, és szeretné, hogy küldeményei biztonságban és precízen érjenek el a célállomásra, keressen minket bizalommal és kollégáink bővebb tájékoztatással állnak rendelkezésére!

Jelentkezéseddel az alábbi
ajándékra lettél jogosult!

Az ajándék alatt található e-mail címre írva tudod igényelni:
tárgymezőben hivatkozz a Maximum Business TV-re!

A ComplexPress Logsztika Kft. által felajánlott ingyenes logisztikai tanácsadás 30.000 Ft értékben.

ugyfelszolgalat@complexpress.hu

További videóink