PONGOR-JUHÁSZ ATTILA

Sikervállalkozó, növekedjünk!

Alább megtekintheted a teljes videót, illetve meg is hallgathatod szakértőnket.

Pongor-Juhász Attila vagyok, a Pongor Publishing vezetője, az időmilliomos vállalkozó és a Szív alapú marketing bestseller könyvek szerzője, az Imádok Vállalkozni Társaság alapítója, a céltudatos vállalkozók üzleti mentora!

Van hozzád néhány kérdésem, amik szerintem nem csak minket izgatnak, hanem jó esetben téged is:

Milyen érzés lenne, ha végre nem az anyagiak jelentenék számodra a problémát? Mert egy olyan univerzumba foglak behozni, ahol megtanítalak más emberek kihívásait oly módon megoldani, hogy megéld az összes álmodat.

Milyen érzés lenne, ha emberek életét változtatnád meg mindazzal, amire itt és most képes vagy? Átélnéd azt a libabőrös érzést, amikor valaki átölelve köszöni ezt meg?

Milyen érzés lenne tartozni egy olyan közösséghez, ahol elfogadnak, tisztelnek és csodálnak Téged olyannak, amilyen valójában vagy? Akikkel megtalálod a közös hangot?

Nézd csak, a csapattal összeraktuk, ami hajt minket. Még alá is írta mindenki:

“Szívügyünk a vállalkozók fejlesztése, hogy segítsük őket megteremteni az idő, a pénz és a lehetőségek szabadságát úgy, hogy szeretteikkel éljék meg az Imádok Vállalkozni életérzést.” – Pongor Publishing csapata

VÁLLALKOZÓK MAGASISKOLÁJA, AHOL A SZABAD ÉLET A DIPLOMA!

Próbálkozol, vagy vállalkozol? Akarsz egy olyan vállalkozást, ami végre szabadságot ad neked? Hogyan lehetsz végre Időmilliomos Vállalkozó? Hadd mutassam be azt az 5 lépést, azt a praktikus, létfontosságú vállalkozói tudást, ami által több pénzed és szabadidőd lesz.

 • Üzleti könyvek: Pongor Publishing – Bestseller üzleti könyvek kiadója
 • BizniszFlix: Korlátlan üzleti online tudástár és közösség
 • Online oktatási kurzusok és élő rendezvények – Önjáró vállalkozás edzőtábor
 • Eit Coaching: Időmilliomos Vállalkozóvá válásod programja
 • Az önjáró vállalkozásod működtetése: Master Club

Üzleti könyvek: Pongor Publishing – Bestseller üzleti könyvek kiadója:

VÁLTOZTASS AZON MIKKEL TÁPLÁLOD ELMÉD, ÉS VÁLTOZTASD MEG ÉLETED!

Mit szólnál, ha a kezedben tarthatnád egy olyan Időmilliomos Vállalkozónak a tudását, aki ténylegesen felépített önmagának egy önjáró vállalkozást? Mit szólnál, ha évtizedek sikereinek receptjét tarthatnád a kezedben, amivel ugyanazokat a sikereket élheted át, mint a szerző? Ez az igazi ereje a könyveknek, és ezért javaslom Neked is.

BizniszFlix: Korlátlan üzleti online tudástár és közösség:

AZ ÉLVEZETES TANULÁS

Korlátlan tudástár, az időmilliomos vállalkozók fejlődéséhez. Marketing, értékesítés, célkitűzés, vállalkozói pénzügyek, munkatárs kiválasztás, és motiválás, egészség és életmód! Növeld bizniszed és fejleszd magad bárhonnan!

 

Online oktatási kurzusok és élő rendezvények – Önjáró vállalkozás edzőtábor:

RENDEZVÉNYEK ÉS ONLINE TANANYAGOK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Szeretnél egy rendszert végre? A gyors taktikai tanítások helyett arra vágysz, hogy mindent megtudj az adott témáról? Célkitűzés, önjáró vállalkozás építés, időbeosztás, munkatárs kiválasztás és motiválás és még sok más témakörben megtalálod a megfelelőt! Nézz szét most!

Elit Coaching:

AZ IDŐMILLIOMOS VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁSOD EDZÉSTERVE

Hogyan lehet több profitod és több szabadidőd 1 éven belül? Szeretnéd, hogy Pongor-Juhász Attila személyesen legyen az edződ és személyre szabott segítséget kérsz? PJA támogatása mellett a Pongor Publishing szakértői csapat támogatását is megkapod és egy motiváló, fejlődni akaró közösséget is!

Master Club:

AZ ÖNJÁRÓ VÁLLALKOZÁSOD MŰKÖDTETÉSE

Egy szűk, zárt, Elit vállalkozói közösség, akiknek hozzáférése van Pongor-Juhász Attilához. Ide nem lehet csak úgy bekerülni. Ők azok, akik kijárták már a PJA Elit Coaching programot és azon dolgoznak közösen, hogy egyre jobban működtessék az Önjáró Vállalkozásukat! Ez a Masters Club!

VALÓSÍTSD MEG VELÜNK ÜZLETI CÉLJAID

Hogyan érheted el, hogy Időmilliomos Vállalkozó lehess?

 • Folyamatosan képezzük magunkat, és csak azt tanítjuk, amit ki is próbáltunk a vállalkozás fejlesztésben.
 • Személyes törődést, figyelmet és legendás élményt nyújtunk a tanítványainknak, felkészült munkatársi csapatunkkal együtt.
 • Arra ösztönözzük tanítványainkat, hogy kihozzák magukból a maximumot, és követendő példává váljanak.
 • Nem várt fordulatból, sikeres vállalkozás. Zsuzsi története csak 1 a közül a több mint 8000 cégvezető közül, akiknek már segítettem tovább lépni vállalkozása valamilyen elakadásánál. – Hajdú Zsuzsa – webáruház
 • Elkezdett listát építeni, és a hatás nem maradt el. Olyan közösséget épített fel, akik lelkesen követik őt. Létrehozott egy egyedi, fegyver coaching szolgáltatást is, amit büszkén tud ajánlani a prémium ügyfelei számára. – Kecskés Róbert Webshop Tulajdonos És Fegyver Szakértő
 • Jászberényi Ivett története sok olyan szakértőből lett cégvezetőt inspirálhat, akik úgy érzik, minden igyekezetük ellenére megakadtak cégük fejlesztésével. – Jászberényi Ivett – Mérlegképes Könyvelő
 • Orvosból gyógyítóközpont vezetője. Kis lakásrendelője mára 3 tagú rendelőhálózattá nőtte ki magát. – Dr. Moravcsik Bence Balázs – Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Jelentkezéseddel az alábbi
ajándékra lettél jogosult!

Az ajándék alatt található e-mail címre írva tudod igényelni:
tárgymezőben hivatkozz a Maximum Business TV-re!

Egy ebook, mely összegyűjti neked azt a 15 legfontosabb marketing trükköt, melyet ha kihagysz az eszköztáradból 2021 év elején, garantáltan kevesebb bevételed lesz.

LETÖLTÖM

További videóink