PALÁNKAI GÁBOR

Szakemberből cégvezető? Lehetséges?

Alább megtekintheted a teljes videót, illetve meg is hallgathatod szakértőnket.

Palánkai Gábor vagyok, cégépítési szakember, üzleti mentor és az Ügyvezető Akadémia tulajdonosa.

Közel 20 éve vezetek és építek cégeket, ez a szakmám, profi cégvezető vagyok. Dolgoztam  már sportszer üzletlánc vezetőjeként, ahol az egyik bolt éves árbevételét 77%-kal sikerült emelnem 63.000.000 Forintról 112.000.000 Forintra.

Vezettem 160 férőhelyes éttermet, felépítettem két kirobbanó sikerű autószalont, dolgoztam már német-multi dél-magyarországi régióigazgatójaként.

További információk

Cégátvizsgálás
Elakadt a céged a fejlődésben? Megtalálom, hogy hol és miért akadt el a céged a fejlődésben és segítek gondtalan növekedési pályára állni!

VIP Cégépítési Program
Duplázd meg céged forgalmát 9 hónap alatt! Limitált férőhelyű műhelymunkánkon tanultak alkalmazásával óriási növekedést érhetsz el a cégedben!

Üzleti Tanácsadás
Kérdéseid vannak? Most már kézzel fogható és a cégedben azonnal alkalmazható válaszokat szeretnél? Jelentkezz, kockázat nélkül!

FELELŐSSÉG
Mindenki magáért, és mindenért, ami körülötte történik, felelős!

KÖTELESSÉG
Mindenki a tudásához mérten köteles tenni a világért, amiben élünk. Mindenkiben lapul valami tudás, valami képesség, amivel jobbá teheti a világot.

A VAN A NINCSBŐL NEM LESZ
Ha az ember nem tesz semmit, annak nem lesz eredménye. Amiért nem dolgozol meg, azért nem jár ellenszolgáltatás!

KOMMUNIKÁCIÓ
A kommunikáció kulcsa az őszinteség. Őszinteség magaddal és másokkal. Ha nem teszed meg magaddal, másoktól nem várhatod.

NINCS INGYENVACSORA
Nincsenek véletlenek, nincsenek ajándékok, mindenért keményen meg kell dolgozni! Lehet, hogy egy órát, lehet, hogy 10 évig.

FEJLŐDÉS
A fejlődés az élet motorja. Aki nem fejlődik, az hanyatlik. Úgy szellemileg, mint fizikailag. Ez egyszerű tény; megfigyelhető a természetben, de az üzleti életben ugyanúgy. A cél: élethosszig való tanulás!

TAKARÉKOSSÁG
Takarékosság: ahhoz, hogy ne haszontalan, drága tárgyak vegyenek körül, muszáj megerőszakolnod magad és visszafognod a kiadásaidat. Csak így tudsz biztonságot teremteni magadnak.

KORREKTSÉG, BECSÜLET
A becsület olyan, mint a gyufa: egyszer tudod felhasználni. A jó hírnév a legfontosabb az életben, nem pedig a pénz. Az első hozza a másodikat.

MEGOLDANDÓ FELADAT
Nincs probléma, csak megoldandó feladat! A problématudat leszívja az energiáidat, megbénít, míg ha feladatot csinálsz belőle, az serkenti a megoldási kedvedet!

MEGOLDÁS
Mindent meg lehet oldani! Ha az ember szán időt ara, hogy elgondolkodjon valamin, vagy esetleg továbbmegy, és mások segítségét kéri, előbb-utóbb minden feladatot le tud győzni!

LEGENDÁS SZOLGÁLTATÁS
Legendás szolgáltatásban hiszek: mindig többet adj, mint amiért fizetnek.

NINCS HÜLYE KÉRDÉS
Nincs hülye kérdés! A kiváncsiság viszi előre a fejlődést.

Maximumbusiness.hu
2 év alatt 100 millió Ft-os növekedés 15+ alkalmazott csak a VIP akadémia által!

Bestfoldmunka.hu 
4 év 500 milliós géppark, 3 országban való működés, a 10 hónapos kurzus segítségével!

Sajtwebaruhaz.hu 
1,5 év alatt felépítettek egy gyárat, havi több mint 1.500 családot szolgálnak ki és mindezt, a 7 alappillérünknek köszönhetően!

Jelentkezéseddel az alábbi
ajándékra lettél jogosult!

Az ajándék alatt található e-mail címre írva tudod igényelni:
tárgymezőben hivatkozz a Maximum Business TV-re!

AJÁNDÉK

Egy 50e Ft + áfás 30 perces cégátvilágítás díjmentesen Palánkai Gáborral.

palankai.gabor@ugyvezetoakademia.hu

További videóink