KULCSÁR RÓBERT

Ecommerce Expo Budapest

Alább megtekintheted a teljes videót, illetve meg is hallgathatod szakértőnket.

Kulcsár István Róbert a ShopRenter egyik alapító-tulajdonosa. A cégnél, illetve elődjénél (WebShop-Experts) 14 év alatt több ezer webáruház megszületésében segédkezett vezető tanácsadóként. Ez idő alatt több száz élő, illetve online előadást tartott egyetemektől kezdve üzleti rendezvényeken át egészen a ShopRenter saját edukációs projektjének tekinthető “Hogyan Indítsunk Webáruházat” szemináriumig, amely az elmúlt csaknem 10 évben mintegy 25.000 embernek segített eligazodni az internetes kereskedelem világában.

Egyik megálmodója és szervezője Magyarország legnagyobb KKV e-kereskedelmi rendezvényének, az Ecommerce Expo-nak, amely 2021-ben már hatodik alkalommal kerül megrendezésre több mint 1500 hazai internetes kereskedő és az őket kiszolgáló szektor krémjének részvételével.

Az e-kereskedelem területén végzett evangelizációs tevékenységéért kollégai gyakran hivatkoznak rá Mr. Ecommerce-ként.

 • Szakértők
 • Webáruház bérlés
 • Webáruház költöztetés
 • Alkalmazások
 • SEO elemzés és keresőoptimalizálás
 • Oktatóanyagok
 1. Szakértők  – A ShopRenter Szakértői portálján keresztül biztosítjuk a legjobb magyar e-kereskedelmi szakemberek listáját, akik segíthetnek a sikeres webáruház létrehozásában és működtetésében különböző területeken: webáruház üzemeltetés, egyedi design, jog és könyvelés, termékfotózás, marketing és fejlesztés.
 2. Webáruház bérlés  – Egy olyan webshop motort biztosítunk, amellyel pár kattintással, könnyedén lehet webáruházat indítani. Bérelhető rendszerünk által a webáruház a legkorszerűbb technikai háttérrel fog rendelkezni és mindez felhasználóbarát és könnyen kezelhető módon van biztosítva ügyfeleinknek.
 3. Webáruház költöztetés  – Már meglévő, más rendszerben működő webáruházakat csapatunk hatékonyan és gördülékenyen tudja átmigrálni a ShopRenter rendszerébe, ezáltal Magyarország piacvezető rendszerében tudnak sikeres e-kereskedelmi vállalkozássá fejlődni.
 4. Alkalmazások  – A pár kattintással telepíthető alkalmazásaink segítségével új távlatokat nyitunk a rendszer személyre szabását illetően. Segítségükkel még hatékonyabban működtethető a webáruház, ezzel a tulajdonos a bevétel növelésére koncentrálhat.
 5. SEO elemzés és keresőoptimalizálás  – Keresőoptimalizálási szolgáltatásaink az alap szintű megoldásoktól egészen a professzionális beállításokig terjednek, természetesen egytől egyig speciálisan webáruházak számára. SEO csomagjainkat személyre szabottan, az optimalizálandó webáruház igényeihez igazodva állítjuk össze.
 6. Oktatóanyagok  – Különféle tudásanyagainkkal, online és offline tréningjeinkkel a legkorszerűbb tudást adjuk át minden ügyfelünknek, hogy valóban sikerre vihessék online vállalkozásukat. Mi minden segítséget megadunk annak érdekében, hogy egy profi és folyamatosan növekvő webáruház tulajdonosa lehessen minden ügyfelünk.

 1. Professzionális ügyfélkapcsolat – Csapatunk elérhető e-mailben, chaten és telefonon is, illetve hétvégi ügyfélkapcsolatot is biztosítunk e-mailben és chaten.
 2. Automatikus frissítések – Soha többé nem avulhat el a webáruházad, mert az folyamatosan fejlődik.
 3. 100% testreszabható design témák – Minden eddiginél nagyobb szabadság a webáruházad testreszabásában.
 4. Stabilitás és megbízhatóság – 99,9%-os rendelkezésre állás, folyamatos szerver monitoring.
 5. ShopRenter Alkalmazások  – Webáruház bevétel növeléséhez és a menedzselési folyamatok egyszerűsítéséhez.
 6. Ingyenes oktatások  – Élő rendszeroktatás a webáruház működéséről és a benne rejlő lehetőségekről.

A ShopRenter 2011-ben indult bérelhető webáruház rendszerként. A webshop motor az évek során kiegészült további termékekkel és szolgáltatásokkal.

Célunk, hogy segítsük az e-kereskedőket az álmaik megvalósításában.

A ShopRenter ökoszisztémával segítünk elindulni, növekedni és piacvezetővé válni. Már induláskor egy professzionális webáruház rendszert biztosítunk, amely stabil alapot nyújt álmaid megvalósításához. Növekedésedet több mint 5.000 magyarországi webáruház tapasztalataira építve, stílusos megjelenéssel és sokszínű alkalmazásainkkal támogatjuk, hogy webáruházad éjjel-nappal bevételt termeljen. A finomhangolt automatizmusainkkal és szakértői hálózatunkkal megvalósíthatod egyedi elképzelésedet, hogy piacvezetővé válj.

A ShopRentert olyan webshopok használják, mint a Curver, Xiaomi, Cafe Frei, Amnesia.

ecomexpo-robert

További videóink