HOLLAUER BALÁZS

Pályázatírás PROFIT módon

Alább megtekintheted a teljes videót, illetve meg is hallgathatod szakértőnket.

Az ActiveTender Kft. egy pályázati projektek előkészítésével és megvalósításával foglalkozó vállalkozás. Célunk, hogy a hozzánk forduló cégek, civil szervezetek és magánszemélyek segítségünkkel minél több forráshoz jussanak hozzá, és azokat hatékonyan és szabályosan elköltve folyamatosan fejleszthessék tevékenységüket.

A precizitás mellett a legfontosabb érték számunkra az ügyfélközpontúság – a közös munka során igyekszünk minden partnerünkkel szoros bizalmi viszonyt kialakítani, hiszen a gyakran hosszú és összetett projektek sikeres megvalósításához ez elengedhetetlen.

PÁLYÁZATFIGYELÉS

Tapasztalataink szerint a legnagyobb problémát az jelenti ügyfeleink számára, hogy ha értesülnek is a napi szinten megjelenő új pályázati lehetőségről, a sokszor 30-40 oldalas, bonyolult szövegezésű kiírások között nem találják meg azokat, amelyek valós lehetőséget rejtenek számukra! Erre kínál komplex megoldást a pályázatfigyelő szolgáltatásunk!

PÁLYÁZATÍRÁS ÉS PROJEKT MENEDZSMENT

Pályázatíró szolgáltatásunk vállalatok, civil szervezetek és magánszemélyek részére is elérhető. A pályázati anyag elkészítése mellett vállaljuk a projekt szakmai támogatását is, a Támogatási Szerződés megkötésétől a záró elszámolás és beszámoló elfogadásáig.

LÁTVÁNY-CSAPATSPORT TÁMOGATÁS (TAO)

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik látvány-csapatsportok támogatása, azaz TAO támogatás terén. Számos sportszervezettel dolgozunk együtt, az eseti tanácsadástól a komplex projektmenedzsmentig.

Amennyiben szeretné rendbe tenni az elmúlt évek elszámolásait, hosszabbításait, hiánypótlásait, illetve szeretne a jövőben szakértő támogatást a sportfejlesztési programok megvalósításához, vagy akár új pályázóként megismerkedne a TAO rendszer lehetőségeivel, keressen bennünket bizalommal!

SPORTSZEREK, SPORTESZKÖZÖK ÉRTÉKESÍTÉSE

Cégünk a Puma hivatalos magyarországi forgalmazójaként biztosít sportfelszereléseket, sporteszközöket klubok és magánszemélyek számára. Kínálatunkért kérjük, látogassa meg web áruházunkat.

  • Pályázatfigyelés
  • Ingyenes előminősítés
  • Elérhető ügyfélszolgálat
  • Sportfelszereléseket forgalmazó webshop felület

Több éve együtt dolgozunk Balázsékkal, ez alatt az idő alatt közreműködésükkel mintegy 70 millió forint értékű beruházás valósult meg az Egyesületnél.

Király Zoltán – elnök
Üllő SE

Évek óta ez a csapat menedzseli a pályázatainkat. Közös munkánk eredményeként folyamatosan tudjuk fejleszteni, építeni-szépíteni sporttelepünket.

Vígh Szilárd – elnök
Pilisszentiván SE

A TAO pályázatunkban szerepeltettük azt a napelemes rendszert is, amely ingyen energiát biztosít számunkra. Nem bántuk meg.

Bennárik Ferenc -elnök
Dabas FC

Jelentkezéseddel az alábbi
ajándékra lettél jogosult!

Az ajándék alatt található e-mail címre írva tudod igényelni:
tárgymezőben hivatkozz a Maximum Business TV-re!

AJÁNDÉK

Egy ingyenes konzultáció a pályázatok szakértőjével, Hollauer Balázzsal.

hollauer.balazs@activetender.hu
06 20 393 7360

További videóink