BOLYA IMRE

A karizmatikus online vállalkozás

Alább megtekintheted a teljes videót, illetve meg is hallgathatod szakértőnket.

A nevem Bolya Imre. Közel 9 évig dolgoztam különböző multinacionális vállalatoknál (E&Y, Cisco, Magyar Telekom), és szereztem tapasztalatot tanácsadói, mérnöki, sales és projektvezetői területeken. Kiválóan értem az üzlet és a technológia nyelvét.

10 éve kezdtem el foglalkozni az előadások rejtelmeivel. Ma már karizmatikus előadás technikát oktatok csoportosan és egyénre szabva is.  Nemrég jelent meg az első könyvem Karizma – 12+1 inspiráló előadó, 12+1 tanulható stratégia címmel.

Elkötelezetten hiszek abban, hogy amikor valaki megtanul előadni, akkor a közönségén túl a saját életét is meg tudja változtatni.

Részletes infót a linkedin profilomon találsz

Karizmatikus Előadó Tréning
Bármilyen szinten is tudsz előadni, hatalmasat fogsz fejlődni a két nap alatt, mert előhozzuk belőled a legjobb előadói énedet. Mindezt nem elméletben, hanem gyakorlatban.

Karizmatikus Előadó Mester Tréning
Az alap tréningre építve az előadói tudásodat emelheted mesteri szintre többek között a történetmesélés, a motivációs beszédek vagy a kamera előtti szereplés területén.

Karizmatikus Előadó Online Tréning
A tartalmas egy napos online tréning során segítünk, hogy magabiztosan szerepelj az online térben és megtanítjuk hogyan ragadd meg és tartsd fenn a közönséged figyelmét.

Beszéd Coaching
Amikor biztosan Te vagy a középpontban. Az egyéni felkészítés során a saját ütemedben, személyre szabott program szerint fejlődhetsz a kitűzött cél érdekében.

Karizma könyv:

Mindig is hajtott egy erős, belső tanulási vágy. Amikor viszont tanulok, akkor igyekszem a legjobbaktól tanulni, nem érem be az “egész jóval”. Ez a vezérelv és sok-sok munka hívta életre az első könyvemet, amely a Karizma címet kapta.

A Karizma egy olyan egyedülálló önfejlesztő könyv, amely összefoglalja a 12+1 legkarizmatikusabb magyar előadó inspiráló történeteit, előadói stratégiáit, leszűri a tanulságokat és gyakorlati tanácsokat ad a karizmád fejlesztéséhez.

Azzal a céllal írtam a könyvet, hogy téged is inspiráljanak a szereplők történetei és gondolatai legalább annyira, mint amekkora élmény volt számomra a velük való beszélgetés és a könyv megírása!

Ingyenes videók:

Hogyan szabadulj meg a lámpaláztól és legyél magabiztos?
Ebben a videóban olyan tippeket osztok meg, amelyeket ha megfogadsz, akkor  megszabadulhatsz a lámpaláztól és magabiztossá válhatsz miközben mások előtt beszélsz.

Hogyan legyél magabiztos és profi egy online meetingen?
Ebből a videóból azt tanulhatod meg, hogy egy online meetingen (pl. Zoom, Teams) mit érdemes tenned azért, hogy mindig magabiztos és profi legyél..

Köszönöm Imi, fantasztikus vagy mint tréner és mint ember is. Köszi még egyszer.
Pánczél Sándor, cégtulajdonos VitalTrade

Kihoztad az előadói képességeimből azt a maximumot, amiről nem is sejtettem, hogy bennem van!
Vihart Kinga, projektvezető Loxon

Mesteremnek tartalak, aki komoly, meghatározó hatással van a fejlődésemre.
Bolyki Bence, portálvezető Agroinform

Nagy tudásod van Imi. Kötelezővé tenném a tréningedet mindenkinek. Jó hangulat, mindenkire odafigyelés, érték adás, profizmus árad belőled. Lehet érezni, hogy nagyon jó ember vagy.
dr. Francia Boglárka, orvos-természetgyógyász

Tényleg nagyon jól csinálod, látszik, hogy élvezed és elhivatott vagy. Alapvető ismereteket, tudást és magabiztosságot adott. Köszönöm szépen!
Jókay Tamás, tréner Animatus

Imre szimpatikus, meggyőző és nagyon jó szakember. Nála igazán biztonságban érezheti magát az ember. Lehet, hogy furán hangzik pont tőlem, de alig várom, hogy újra találkozzunk.
Kinyik Ágnes, vezető tanácsadó Grantis Hungary Zrt.

Jelentkezéseddel az alábbi
ajándékra lettél jogosult!

Az ajándék alatt található e-mail címre írva tudod igényelni:
tárgymezőben hivatkozz a Maximum Business TV-re!

AJÁNDÉK

Egy ingyenes 8 részes videósorozat Bolya Imre jóvoltából, amiben megtudhatod, hogyan prezentálj online lehengerlően.

karizma.hu/maximum

További videóink