BALLAI MÁTÉ

Marketing az iparkamara szemszögéből

Alább megtekintheted a teljes videót, illetve meg is hallgathatod szakértőnket.

Ballai Máté, Bács-Kiskun megye IKT tanácsadója vagyok. A Modern Vállalkozások Programjában megtaláltam a számításom. Szeretem azt, amit most csinálok.

Én abban érzem a tehetségem, hogy gyorsan ráérzek egy vállalkozás informatikai problémájára, és a lehető legegyszerűbb megoldást dolgozom ki annak megoldására. A legnagyobb sikernek azt tartom, ha egy cég a bizalmába fogad, és a találkozásunkat követően is bármikor felhív és kikéri a tanácsaimat.

Miben tudok segíteni egy vállalkozásnak? Erősségemnek tekintem az online marketing koncepció kidolgozása, adatvédelmi kérdések átbeszélése mellett a megfelelő ügyviteli rendszer kiválasztását is.

A tanácsadás mellett a rendezvényeinket tartom jó eszköznek arra, hogy motiváljuk az embereket a digitalizáció irányába. Meg kell mutatni a vállalkozásoknak azt, hogy hogyan használják jól az IKT eszközöket, hogy minél többet ki tudjanak hozni magukból.

A MVP a Szemléletformáló, motiváló eszközrendszerével a vállalkozásokat szeretné felkészíteni a Digitalizációra!

A tanácsadó célzott IT auditot végez a cégen és végül egy informatikai fejlesztési koncepcióban megoldáscsomagot javasol az adott cégre szabva.

Ráadásul csak az MVP-ben lehet megszerezni a Digitálisan Felkészült Vállalkozás Minősítést.

Ez a tanúsítvány a preztizs értéken túl, megbízható vállalkozás brandet közvetít.

egy közösség a digitális vállalkozásokért!

„…mindent elölről kellett kezdeni, de nem bántam sem a fáradtságot sem a költségeket…”
A mesterséges intelligencia előfutára; a „beszélőgép” megalkotásának újrakezdése.
Kempelen Farkas, mérnök, feltaláló.

„A digitalizáció létkérdés”, „a digitalizáció a jövőnk záloga” – halljuk nap, mint nap, erről szólnak a híradások, ezt olvassuk az interneten. Látjuk, érezzük, tudunk róla, számtalanszor használjuk, de értjük is, hogy miről is van szó?

Magánemberként természetesen ott vagyunk a közösségi médiatérben, híreket, szórakoztató tartalmakat olvasunk, szeretteinknek vásárolunk az interneten, egyszerűsítjük az életünket, kikapcsolódunk. Amíg a magánszféránkat átjárja a digitális világ, addig vállalkozóként korántsem használjuk ki a lehetőségeket. Magunk mögött hagyjuk a privát szférában már bevált okos eszközeinket, a mindennapi életünket megkönnyítő, kedvenc alkalmazásainkat, a korszerű technológia iránti rajongásunkat és elvárásainkat.

Vállalkozóként is mennyivel egyszerűbb lenne néhány okos megoldással támogatni a munkánkat, milyen jó lenne ha bennünket is hasonlóan megtalálnának vevőink. Nem igazán ismerjük a digitalizációban rejlő lehetőségeket, vagy ódzkodunk azok használatától. Legbelül ugyanakkor érezzük ismereteink hiányát, tapasztaljuk növekvő versenyhátrányunkat és míg vállunkat ott nyomasztja az ajtónkon kopogtató új jogszabályi kötelezettségek sora, fejünkben folyamatosan motoszkál a kérdés: „hogyan kezdjünk neki a változtatásnak?”

Kizárólag rajtunk múlik, hogy ki tudjuk-e használni a digitalizáció előnyeit. A Modern Vállalkozások Programja közel két éve igyekszik segíteni a vállalkozásokon, útbaigazítani őket a digitális átalakulás felé vezető úton. A Program felméréseket végez, informatikai fejlesztéseket, megoldásokat javasol, kedvezményeket tesz elérhetővé, rendezvényekkel, saját fejlesztésű szemléletformáló tartalmakkal hozza közelebb az informatika világát.
Az összesen négy éves ciklusát töltő kezdeményezés kifejezetten vidéki vállalkozások számára nyújt segítséget, lebonyolítása a Közép-Magyarország és az agrárium kivételével országosan zajlik.

A Programunk tehát Önökhöz és Önöknek szól. Vállalkozókhoz, vállalkozásokat sorsát irányító magánemberekhez, döntéshozókhoz. Tartson velünk ezen az úton! Vállalkozzon Ön is digitálisan!

Röviden: Országos IKT tanácsadói hálózat. Díjmentes, és független a szolgáltatásunk.

A KKV szektornak nyújtunk segítséget IKT területen. Megoldásokat, javaslatokat fogalmazunk meg nekik. Pályázatokat mutatunk be. Rendezvényeket szervezünk.

  1. Díjmentes, független személyes IKT tanácsadás: külső szemmel megnézzük, hogy jelenleg hol tart a vállalkozás, és ráadásul megoldásokat is adunk egy adott problémára.
  2. Díjmentesen látogatható IKT témájú élő online rendezvények.
  3. Minősített szállítót adatbázis. A szállítók több kedvezményt is nyújtanak a KKV-knak.
  4. Tudástár díjmentes használata: szemléletformáló kisfilmek, kérdőív, YouTube csatorna, blog.
  5. Tájékoztatást adunk az elérhető pályázati forrásokról, magasabb támogatási mérték eléréséről.

Több mint 12.000 KKV-nak adtunk eddig segítséget, készítettünk számukra fejlesztési koncepciót.

Több mint 2500 KKV-nak segítettünk azzal, hogy külső forrást mutattunk be nekik, azaz pályázott.

Több mint 20000 KKV jött el eddig a rendezvényeinkre.

Több mint 800 minősített informatikai szállítót tartalmaz az adatbázisunk.

Jelentkezéseddel az alábbi
ajándékra lettél jogosult!

Az ajándék alatt található e-mail címre írva tudod igényelni:
tárgymezőben hivatkozz a Maximum Business TV-re!

AJÁNDÉK

A Modern Vállalkozások Programja felajánlásával egy teljeskörű Infokommunikációs technológiák audit, mellyel piacvezető céggé válhatsz 18 megyében egyaránt.

ballai.mate@ginop-mkik.hu

További videóink